V. 1.0.11
Lite som i radhus – fast i stan.
  • Nära till allt!
  • 5 minuters promenad till centrum
  • Golvvärme i alla rum

Välkommen hem!

Här finns moderna och plansmarta bostäder – allt är av hög standard, i både utseende och kvalitet. Därtill gör hållbara byggmaterial att de får lång livslängd. Vackert och praktiskt boende, helt enkelt.

BRF Förstlingen består av två nyproducerade byggnader med totalt 35 bostadsrätter.

I Västra Munktellstaden i Eskilstuna bor du ett stenkast från idrottsarenor, gym och badhus. Det är med andra ord perfekt för aktiva människor, men läget är svårslaget vem du än är. Du har gångavstånd till såväl centrum och mataffärer, som tågstation och flera skolor och snart också Sveriges största bioduk.

Båda huskropparna har cykelrum källaren. Kanske behöver du knappt bilen längre? Oavsett erbjuder grannhuset möjlighet till parkeringsplats i garage, intresseanmälan till garaget här!

Du bor precis intill Eskilstunaån, med enbart ett trevligt promenadstråk mellan dig och vattnet. Boendet har dessutom härliga uteplatser, gemytliga entrégångar och en vacker innergård med japanska körsbärsträd. Känslan blir lite som radhus, fast i stan.

Dela

Fakta


  • Byggår: 2018-2019
  • Arkitekt: Joliark genom Per Johansson, Sandra ström
  • Antal lgh: 35 st samt 1 lokal
  • Upplåtelseform: Bostadsrätter

Dela


Hemmen i Brf Förstlingen

Ingen vill bo trångt och instängt. Därför har BRF Förstlingens nyproducerade lägenheter extra innertakhöjd och stora fönster, som ger en härlig känsla av luft och öppenhet. Varje bostad har dessutom rymliga balkonger och uteplatser.

Lägenheterna är extra yt-effektiva med golvvärme i alla rum, så det finns inga element som försvårar möbleringen av rummen.

Samtliga lägenheter har tillgång till eget förråd och tvättstuga i källaren. Tvättar du hellre i lägenheten finns det möjligheter till det också.

Flera av bostäderna är i etage. Etagefyrorna har badrum, samt balkonger eller uteplatser, på båda plan. Nästan alla lägenheter som finns kvar har dessutom en effektfull ren betongvägg i vardagsrummet.

Den levande tegelfasaden knyter ihop de moderna husen med Munktellstadens historia och varierande hustaknivåer skapar ett vackrare område.


Intresseanmälan

Tack!

Tack för visat intresse! Vi hör av oss till dig så fort som möjligt.

Något blev inte rätt

Kontrollera nedan och försök igen