V. 1.0.11

Jobba på RG

RG är ett familjeföretag med lång historia. Vi har alltid byggt för liv, i och runt städer. Från början i huvudstaden men nu med mer fokus runt Eskilstuna och Mälardalen. För oss är det lika viktigt att bygga bra boenden som att bygga en levande landsbygd och stad. Anpassa och modernisera. För framtiden finns visioner, och nu behöver vi bli fler för att förverkliga dem! Vi har bostäder i stadskärnornas hjärtan och landsbygdens lugn. Det ligger oss varmt om hjärtat att utveckla där vi lever och bor, i Näshulta och Eskilstuna. Låter det intressant?

Just nu söker vi en senior byggledare

RG är just nu i en expansiv period, varpå vi söker en senior byggledare till våra projekt i Eskilstuna. Det är en roll med stora befogenheter och ansvar, där du tillsammans med ett engagerat team kommer få hantera alla moment avseende planerandet och uppförandet av en byggnad. Hands-on – på plats – på riktigt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

 • Medverka vid projekt i tidiga skeden tillsammans med projektledaren till överlämnat projekt.
 • Utifrån givna mandat självständigt granska de planer som följer respektive upphandling.
 • Upprätta och äga projektportaler samt tillse att de är uppdaterade genom hela projektet.
 • Granska bygghandlingar mot kontrakt och följa Fråga-Svar processen med rekommendation till Projektledaren.
 • Verifiera projektets mognadsgrad mot betalplaner.
 • Leda byggmöten inklusive protokoll och uppföljning.
 • Bevaka ställda krav i kontrakt mellan beställare och entreprenör samt projektets egenkontrollplan.
 • Delta i övriga möten (ekonomimöten, KA-möten, KMA-möten osv).
 • Kontrollera att kvalitetsarbete, miljöarbete och arbetsmiljöarbete utförs enligt myndighetskrav.
 • Bevaka myndighetskrav, lagar och föreskrifter utifrån ett beställarperspektiv.
 • Ha en nära dialog med projektledaren och ha en tydlig kommunikation om projektets framskridande.
 • Medverka vid funktionskontroller, besiktningar och säkerställa förvaltningsdokumentation.
 • Vid behov stötta teamet och projektledaren i det dagliga arbetet.

I rollen som byggledare har du en nyckelroll i arbetsgruppen rapporterande till Bygg- och Projektchef. Förutom strategier och rutiner blir du delaktig i projekt från start till mål. Du jobbar även i projekt i tidiga skeden fram till projektets överlämnande. I projekt samverkar du nära Bygg- och Projektchefen samt Projektledaren tillsammans med teamet för att nå uppsatta mål.

Vi söker dig som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö i ett värderingsstyrt företag där du snabbt får ta ansvar och utvecklas. Du vill arbeta brett med byggledning inom bygg- och fastighetsbranschen och du jobbar idag med liknande roll och har gjort det i minst 10 år. Du vågar tänka annorlunda och tar gärna stort eget ansvar. Du drivs av att arbeta med utveckling, fokusera på anbud och vara med i uppbyggnaden av en organisation. Du är social, kommunikativ och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt sätt för att skapa en god arbetsmiljö. Du trivs med att vara en viktig del i teamet. Du talar och skriver svenska och engelska på en god nivå. Du tycker om högt tempo och flexibilitet och ser till teamets bästa. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i kravställande roller och är bekväm med det. Du har erfarenhet av den svenska bygg- och anläggningsmarknaden och de regelverk man har att förhålla sig till.

Din arbetsplats kommer dels att vara på Haneberg Säteri i Näshulta där vi för närvarande är 5 medarbetare, men erbjuds även coworkingplats i centrala Eskilstuna. Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Du delar företagets syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling i och runt staden. Vi hoppas att det är dina olikheter som kommer att berika oss till att bli mer av det vi ännu inte är. I RG ser vi jämlikhet, mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Du som har rätt kompetens är varmt välkommen att söka tjänsten!

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Per Karjer, Bygg- och Projektchef; 076-308 90 79 eller Anders Kruhsberg, VD; 073-617 24 59. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tänkt tillträde 1 september eller enlig överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid. Lön enligt överenskommelse.

Din ansökan, CV och personligt brev skickas till jens@rgbostad.se, välkommen med din ansökan!

Om oss

Samhällsbyggande genom historien.

Frågor och svar

Vanliga frågor som vi brukar få.