V. 1.0.11

Modern landsbygd

Till Ottebro lada har vi valt material där tidlösa kvalitéer skapar ett modernt och ljust hem på landsbygden. Du kommer känna golvvärmen genom en ekparketten och ett grått Höganäs klinker i hallen. För förvaring finns flertalet vita garderober från Ballingslöv. En vacker terrazzo-skiva i kulören Pesco på fönsterbrädorna knyter ihop färgvalen.

Köket, hemmets hjärta, genomsyras av en klassisk och ren look med vita luckor och handtag i silver med en supertålig laminatbänkskiva i grålaserad trälook, allt från Ballingslöv. Som stänkskydd i köket har vi valt ett vitt Höganäs kakel med fasad kant som sätts med halvförband, för en modern men ändå klassisk känsla. Köket utrustas med induktionshäll och varmluftsugn, tillika inbyggd micro och integrerad diskmaskin?? Utöver detta hel kyl och frys, en riktig köksfläkt och LED-belysning över bänkskivan integrerad i överskåpen?

För att ge en mer ombonad känsla i badrummen har vi valt samma ljusgråa klinker som i hallen och ett vitt Höganäs kakel till väggarna. Till detta Ballingslövs tvättställspaket med vita lådor och spegelskåp. Duschväggar i glas. Tvättmaskin och torktumlare. Belysning? Handdukstork?

Husen är byggda med en stomme i KLT-trä. Trä är ett material som vi i denna lantliga miljö även vill framhäva inomhus. Därför har vi valt att synliggöra detta med bara en enkel vitlasering i samtliga vardagsrum och en del sovrum/hallar. Träväggen bildar en vacker fond med en modern känsla.